Boka din Live Stream här! 

Registrera dig här nedan för att få tillgång till WakeUpConference Aquarius Live Stream lördagen den 27:e och söndagen den 28:e mars 2021. Du kan titta på konferensen Live eller välja att se den vid senare tillfälle fram till 1:a Juni 2021. Man kan titta på konferensen hur många gånger man vill under den här perioden.

Så här gör du: 

Fyll i uppgifterna nedan. Förnamn (Name), efternamn (Last Name), önskat användarnamn (Username), din e-postadress (Email) och önskat passord (Password). När du sedan skall logga in för Live Stream använder du det användarnamn (Username) och lösenord (Password) du valt här nedan. 

När du genomfört köpet: Titta efter så du har fått en bekräftelse och ett kvitto till e-postadressen du uppgav. Har du inte fått det har du uppgett fel e-postadress. Om detta sker kontakta oss på www.wakeupfriends.se.

Pris:

399.-

Titta så många gånger du vill fram till 1:a Juni 2021.

Vill du hellre betala med Swish?

 

Denna betalningstjänst tar egentligen inte Swish men vi kan skapa ett konto och skicka inloggningsuppgifter till dig så du kan titta på Live Stream på samma sätt som om du registrear dig och betalar med kort ovan. 

Om du vill betala med Swish så bortse från hela processen ovan och gör istället som nedan:

Det vi behöver från dig är: Förnamn, Efternamn, Önskat användarnamn, E-postadress och Önskat passord.

SMS:a informationen till 0723-25 23 29 och Swisha 399.- till samma nummer så skapar vi konto och skickar inloggningsuppgifterna till den e-post du angav.

Om du redan har köpt live stream så klicka på knappen nedan för att logga in