Här köper du tillgång till alla föreläsningar från årets WakeUpConference.

Registrera dig här nedan för att få tillgång till alla föreläsningar från WakeUpConference 2021 Aquarius. Du kan titta på alla föreläsningar hur många gånger du vill fram till 1:a Juni 2021. 

Så här gör du: 

Fyll i uppgifterna nedan. Förnamn (Name), efternamn (Last Name), önskat användarnamn (Username), din e-postadress (Email) och önskat passord (Password). När du sedan skall logga in för Live Stream använder du det användarnamn (Username) och lösenord (Password) du valt här nedan. 

När du genomfört köpet: Titta efter så du har fått en bekräftelse och ett kvitto till e-postadressen du uppgav. Har du inte fått det har du uppgett fel e-postadress. Om detta sker kontakta oss på www.wakeupfriends.se.

Pris:

199.-

Titta så många gånger du vill fram till 1:a Juni 2021.

Vill du hellre betala med Swish?

 

Denna betalningstjänst tar egentligen inte Swish men vi kan skapa ett konto och skicka inloggningsuppgifter till dig så du kan titta på Live Stream på samma sätt som om du registrear dig och betalar med kort ovan. 

Om du vill betala med Swish så bortse från hela processen ovan och gör istället som nedan:

Swisha 199,- till 0723-25 23 29 så skapar vi konto och skickar inloggningsuppgifterna till dig på sms, vi har ditt namn och tel nr. när du swisha. Skriv “WUC” i Swish-meddelandet.  

 

Om du redan har köpt live stream så klicka på knappen nedan för att logga in