Köp Live Stream här!

Registrera dig här nedan för att få tillgång till WakeUpConference Spotlight On Darkness Live Stream lördagen den 11 och söndagen den 12 september 2021. Du kan titta på konferensen Live eller välja att se den vid senare tillfälle fram 31:a december 2021. Man kan titta på konferensen hur många gånger man vill under den här perioden.

Så här gör du: 

Fyll i uppgifterna nedan. Förnamn (Name), efternamn (Last Name), önskat användarnamn (Username), din e-postadress (Email) och önskat passord (Password). När du sedan skall logga in för Live Stream använder du det användarnamn (Username) och lösenord (Password) du valt här nedan. 

När du genomfört köpet: Titta efter så du har fått en bekräftelse och ett kvitto till e-postadressen du uppgav. Har du inte fått det har du uppgett fel e-postadress. Om detta sker kontakta oss på www.wakeupfriends.se.

Pris:

400.-

Se konferensen live samt hur många gånger du vill året ut!

Force Majeure

Vi återbetalar inte pengar om enstaka föreläsare för förhinder. Införs restriktioner som gör det omöjligt att genomföra konferensen återbetalar vi 80% av köpesumman. 20% Behåller vi för att täcka de kostnader vi haft. 

Om du redan har köpt live stream så klicka på knappen nedan för att logga in