Boka din biljett här!

Registrera dig här nedan för att köpa biljett till WakeUpConference 2021 Spotlight On Shadows. Efter du registrerat dig och betalt får du en bekräftelse via e-post. Detta är din biljett som du behöver ta med dig antingen i telefon eller utskriven till konferensen 11 september. På konferensen får du ett passerkort som gäller hela helgen.

När du köper biljett så får du också rättighet att se konferense i efterhand eller via live stream. De inloggningsuppgifter du uppger vid registrering är det du använder för att logga in på hemsidan och titta på Live Stream eller alla föreläsningar efter konferensen. Du kan titta hur många gånger du vill året ut.  

Så här gör du: 

Fyll i uppgifterna nedan. Förnamn (Name), efternamn (Last Name), önskat användarnamn (Username), din e-postadress (Email) och önskat passord (Password). När du sedan skall logga in för Live Stream använder du det användarnamn (Username) och lösenord (Password) du valt här nedan. 

När du genomfört köpet: Titta efter så du har fått en bekräftelse och ett kvitto till e-postadressen du uppgav. Har du inte fått det har du uppgett fel e-postadress. Om detta sker kontakta oss på wakeupconference@protonmail.com

Pris:

1.200.-

Delta på konferensen live samt titta i efterhand så många gånger du vill hela 2021.

Force Majeure

Vi återbetalar inte pengar om enstaka föreläsare får förhinder. Införs restriktioner som gör det omöjligt att genomföra konferensen återbetalar vi 80% av köpesumman. 20% Behåller vi för att täcka de kostnader vi haft. 

Vill du hellre betala med Swish?

Denna betalningstjänst tar egentligen inte Swish men vi kan skapa ett konto och skicka inloggningsuppgifter till dig så du kan titta på Live Stream på samma sätt som om du registrear dig och betalar med kort ovan.

Om du vill betala med Swish så bortse från hela processen ovan och gör istället som nedan:

Swisha 1.200.- till 123 341 18 65

När vi mottagit pengarna så skapar vi konto och skickar inloggningsuppgifterna till dig på sms, vi har ditt namn och tel nr. när du swishar. Skriv “WUC” i Swish-meddelandet.  

Om du redan har köpt biljett eller Live Stream så klicka på knappen nedan för att logga in