mars 22, 2022 18:00 - 22:00 Vellinge, Stallgården

Vetenskapen om spirituell utveckling

Lightbridge är Michael Oddanes modell för att dela kunskapen från de gamla mysterieskolorna på ett enkelt och modernt sätt. Kvällens föreläsning är en introduktion till den kunskapen.

I denna föreläsning får du lära dig de grundläggande mekanismerna för spirituell utveckling. Kunskap som sedan länge varit gömd för gemene man i hemliga sällskap och maktstrukturer.

Vi börjar kvällen med att gå igenom de naturliga lagarna som opererar i universum och inom människan för att sedan titta på hur de verkar i våra liv.

Föreläsningen innehåller ett stort antal visuella modeller för att enklare förstå den mänskliga utvecklingsresan. Med den förståelsen som grund kan vi anpassa våra liv för att generera positiva resultat både för oss själv och kollektivet.

Söker vi personlig utveckling och vill leva ett liv i vår fulla potential behöver vi börja med en god förståelse av existensens grundprinciper. Denna introduktion blir som ett starkt fundament för vidare andlig och personlig utveckling.

Var med om en personlig utvecklingsresa de flesta i samhället aldrig ens hört talas om eller visste var möjlig!

Varmt välkommen!


Schema:

Tisdag 22:e Mars

18:00 – 19:30 Föreläsning
19:30 – 20:30 Kaffe & Fika
20:30 – 22:00 Föreläsning


Praktisk information:

Adress: Steglarpsbyaväg 43, Trelleborgs kommun

Kaffe och fika ingår.

Parkering: Parkering är gratis på stallgården, endast personbilar får stå på området. Tänk på att parkera på anvisad parkering. Det är även tillåtet att parkera på gräsmattan framför parkeringen men ej på övriga gräsmattor.

Husbilar/husvagnar hänvisar ni till kommunernas campingplatser.

Vid rökning finns askkoppar på altanen samt på innergården och runt gården. Inga fimpar på gårdsplanen eller på markerna.

Vi älskar barn och djur men detta event är inte anpassat för dem.


Boka biljett här:

PRIS: Gratis/Donation på plats

Donation betyder att man donerar valfri summa på plats utifrån vad man har möjlighet och lust till. Donation är inget tvång men gör att vi kan fortsätta med det vi gör. Vi vill att alla skall kunna delta.

Vill man medverka på plats på stallgården så behöver man boka biljett. Man kan inte komma dit utan att först ha bokat eftersom vi har begränsat antal platser.

Fika finns på plats mot donation.

Nur du betalat kan du direkt lasta ned din biljett som du tar med dig till Stallgården.


TITTA LIVE HEMIFRÅN

Om du inte har möjlighet att komma till Stallgården i Skåne kan du följa med hemifrån via livestream. Klicka på knappen nederst för att komma direkt till Live Streamen och bokmärk den.

PRIS: Gratis/Donation via Swish 123 341 18 65


Gå direk till Live Stream här: